Salonke za jesen 2015.

Kakvi god modeli obuće bili u trendu, s trona ne mogu svrgnuti crnu salonku. Vrijeme je da sandale i ljetnu obuću zamijenimo nešto udobnijim modelima koji se mogu nositi čitavu godinu. Salonke su idealan odabir za poslovne kombinacije, kao i za svaku ženu koja želi naglasiti svoju ženstvenost na klasičan način.

salonkepost2

Poslije 20-e dobar par potpetica esencija je svake ženske garderobe, neovisno o prigodi. Visoko na ljestvici popularnosti su i salonke u nude i crvenim nijansa, a uzorci su također popularni. Nas je osvojila high street ponuda poznatih brendova, a putem online shoppinga također možete naći modele koje ćete lako ukomponirati u vlastiti stil.

Mnoge žene se imaju predrasude prema salonkama i smatraju ih obućom koja je namijenjena svečanim prigodama ili poslovnim sastancima. Poznate fashionistice su pokazale da se ne boje eksperimentirati s salonkama, pa ih možete vidjeti i na boyfriend modelu hlača, uparene i s casual komadima. Donosimo klasične modele salonki koje morate imati ove jeseni.

Foto: Zara

Komentari