Novo korejsko beauty čudo u jednoj rukavici

Salon de Tee rukavica

Na dnevnoj bazi iz Koreje nam dolaze neki novi trendovi, spremni postati stalnim dijelom naše beauty rutine. No, malo kojem je to u posljednje vrijeme pošlo za rukom, kao Salon de Tte rukavici za čišćenje i njegu lica, koja je doslovno zaludila potrošačice na zapadu.

Salon de Tee rukavica 5

Prije nego je postala hit u Americi i Europi, Salon de Tte rukavica bila je prava beauty senzacija na korejskim ‘home shopping’ programima, a pravu malu revoluciju u svijet ljepote unijela je ponajprije zbog toga što se radi o jednom proizvodu koji istovremeno radi čak četiri važna zadatka za zdravu i blistavu kožu svakoga dana.

Salon de Tee rukavica 2

U praktičnim malim bijelim vrećicama dolazi dvostrana rukavica, pri čemu bijela strana služi za čišćenje lica, a druga za njegovu njegu. Konkretnije, bijelom ćete stranom skinuti sav make up s lica, čak i onaj najjači, a ona će također djelovati na principima ‘gommage’ pilinga, povlačeći sa sobom nečistoće s lica, mrtve stanice kože i efektivno rješavajući problem začepljenih pora.

Salon de Tee rukavica 3

Zelena strana namijenjena je njezi kože, za što su zaslužni brojni biljni ekstrakti u rukavici koji zaglađuju i toniraju kožu. Nakon upotrebe bijele, pa zelene strane rukavice, obično se nastavlja s uobičajenim proizvodima za njegu kože, a sama rukavica napravljena je od pamuka svilenkastog dojma zbog čega je vrlo nježna za lice i ne iritira kožu.

Salon de Tee rukavica 4

Mnoge modne i beauty insajderice ove rukavice nose doslovno svugdje sa sobom, a nakon mjesec dana konstantne upotrebe, rezultat je vedrija, svjetlija, mekša i ljepša koža lica. Salon de Tte rukavice, koje istovremeno čiste lice, skidaju make up, pilingiraju kožu i otčepljuju pore te njeguju i hidratiziraju, nabaviti se mogu na stranici Glow Recipe, a mogu se pronaći i na Amazonu i eBayju.

Foto: Glow Recipe

Komentari