Stvarno originalne šalice za kavu

Često znamo čuti pitanje ‘Kakvu kavu volite?’ E, pa nekad ju volimo veselu! Iako smo pomno odabrali detalje za kuhinju, imamo savršeni set posuđa, i naravno, prekrasan set šalica za kavu ili čaj mislimo da bi svatko trebao imati onu svoju šalicu s kojom započinje dan. I ta mora biti vesela! S nekakvim cool natpisom, slikom omiljene pop zvijezde ili inspirativnom porukom. Čak i sarkazam na šalici dobro dođe ujutro jer vas trgne, potakne na razmišljanje i ako i ne izmami osmijeh na lice, sigurno jedan mali titra negdje u kutu usana.

mug 2

@sallydaisyink

Kičaste, šarene, sa šljokicama, reljefom, raznim porukama… Sve njih naći ćete u raznim gift shopovima. No, kako biste imali baš pravu originalnu šalicu, posjetite razne stranice i profile kreativaca koji oslikavanjem i dekoracijom šalju tu iznimno duhovitu i veselu poruku o radosnom početku dana. Ne, ne morate sada vrištati od sreće dok pijete svoju prvu jutarnju kavu, no zašto ne biste imali tih desetak minuta za sebe, sami sa svojom kavom kako bi mogli (pozitivno) početi dan.

Donosimo nekoliko primjera, nadamo se da ćete se inspirirati njima i brzo naći svoju, a predlažemo da vam prva postaja traženja bude platforma Etsy. Upišite Coffee Mug, sigurno ćete naći jednu baš za vas.

T.R.

Foto: Instagram

Komentari