Kožne torbe hrvatsko-japanskog modnog dua SAGAN Vienna

sagan vienna11

Da torba kao modni detalj može značiti uistinu mnogo za kompletni look jedne žene, dokaz su modeli bečkog brenda SAGAN Vienna, iza kojeg stoji hrvatsko-japanski dizajnerski duo – Tanja Bradaric i Taro Ohmae. Njihov je rad dosad bio poznat pod imenom Bradaric Ohmae, no dizajneri su u 2016. promijenili ime brenda i pod novim imidžom nastavili raditi posao koji najbolje znaju.

sagan vienna12

SAGAN Vienna danas kupcima nudi luksuzne kožne torbice snažnog karaktera i jedinstvenog dizajna, koje u jedno spajaju tradiciju i suvremenost, vrhunsko rukotvorstvo i inovaciju, a rezultat su modeli koji ne samo odlično izgledaju, već i svojom funkcionalnošću odgovaraju potrebama svake moderne žene u pokretu. Rafinirana elegancija opuštena dojma najbolje opisuje proizvode brenda SAGAN Vienna, koji su dobili i svoj web shop.

sagan vienna13

U ponudi su klasične ‘sedlo’ i ‘box’ torbe, ‘bucket’ i slični im vrećasti modeli te jedna naročita ‘shopper’ torba. Riječ je, naravno, o klasičnim siluetama presvučenim u najfiniju kožu, koje dolaze s malim pomakom u vidu detalja, od kojih je najupečatljiviji tradicionalni pleteni motiv u prirodnoj boji. Novu stranicu brenda i web shop posjetiti možete ovdje.

Foto: SAGAN Vienna

Komentari