S.Fresh kozmetika predstavljena u Hangaru

U popularnom zagrebačkom klubu Hangar prošlog petka održan je tematski party pod nazivom ‘Flower Power’ na kojem je promovirana nova proljetno-ljetna linija SUNSHINE prirodne kozmetike S.fresh.

sfresh5

Na promociji gdje su se mogli ujedno i isprobati novi proizvodi, a svaki uzvanik dobio je i svoj Flower Power fragrance mist te ostale bestsellere iz S.Fresh linije. Uz Lanu Biondić, koja potpisuje S.Fresh proizvode i njenu partnericu Ivonu Pavković, iz Lavare kozmetika koja proizvodi S.Fresh proizvode, predstavljanju S.Fresh kozmetike pridružile su se poznate osobe, poput Maje Šuput, Borisa Banovića, te glumaca i poduzetnika, no i brojni kupci S.Fresh kozmetike kojima za koje je ovaj party bio organiziran.

sfresh9

“Ovo je bio super provod kojim smo partnerica Ivona Pavković i ja proslavile veliki uspjeh nove S.Fresh sezone od kojih su već dva proizvoda  anticelulitnom namjenom best-selleri – New Body Tea i Espresso Body Scrub – a vjerujemo kako će i ostatak linije postati hit.”, izjavila je Lana Biondić.

sfresh

sfresh34

Komentari