Ruževi za usne u bočicama vina

Labiotte2

Strastvene ste obožavateljice ruževa za usne, a nije vam strano ni opustiti se na kraju dana uz čašu vina? Sada ćete paralelno moći uživati u svoje dvije zanimacije i strasti. Naime, korejski beauty brend Labiotte prije nekoliko je mjeseci na tržištu predstavio svoju kolekciju ruževa, inspiriranu upravo vinima, raznim vinskim sortama i prepoznatljivom vinskom ambalažom, u čijem obliku zapravo i dolaze njihovi ruževi.

Labiotte5

Osim klasičnih ruževa, Labiotte je u prodaju pustio i tekuće ruževe te balzame za usne, koji također dolaze u formi bočica vina. Naravno, u vrlo kratkom roku ove su proizvode pohitale isprobati brojne beauty blogerice, dok su ih neke obožavateljice noviteta iz svijeta ljepote na isprobavanje dobile kroz koncept beauty boxa… Nije trebalo dugo čekati da se o ovom simpa proizvodu raspišu i svjetski mediji, pa su Wine Lipstick i Wine Lip Tint sada česti gosti rubrika beauty magazina i portala.

Labiotte3

Sami proizvodi imaju voćni miris i zapravo su namijenjeni za dnevne make up lookove, budući da su lagano obojani, daju suptilnu boju i sjaj i mogu se nadograđivati do željenog intenziteta. Labiotte ih je opremio njegujućim sastojcima, kako bi u svakom trenutku hidratizirali usne, a ovi ruževi dostupni su za kupnju u Europi putem Amazona.

Labiotte4

Foto: Labiotte

Komentari