Nose se ruževi u nijansi crvene jabuke

DKNY

DKNY

Za crveni ruž uvijek volimo reći da je klasik svake ženske kozmetičke torbice, bilo da ga žene nose kao svoj zaštitni znak na dnevnoj bazi ili ga biraju tek u određenim, posebnim prilikama kada se žele istaknuti beauty lookom.

Ipak, bez obzira na svoj kultni status, i vječni crveni ruž kroz godine je često bio predmetom modifikacija, a njime su se posljednji put poigrali poznati svjetski vizažisti, na prošle jeseni održanim modnim revijama za proljeće 2016. Oni su za aktualnu sezonu osmislili novu nijansu crvene – Candy Apple Red, koju ćemo uskoro viđati posvuda.

Jason Wu

Jason Wu

Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Celine, Jason Wu i DKNY, neke su od modnih kuća čiji su modeli na usnama prezentirali upravo ovu sočnu i intenzivnu crvenu nijansu, koja podsjeća na šećernu glazuru kandiranih jabuka. Osim što pristaje većini tonova kože, nijansa crvene jabuke dovoljno je upečatljiva sama za sebe, zbog čega je savjet make up artista da ostatak make upa svedete na minimum.

Ovog proljeća fokus je definitivno na usnama, a čisto i prozračno lice s besprijekornim tenom idealna je podloga za ruž u nijansi Candy Apple Red. Imate li želju poigrati se dodatno ovim trendom, isprobajte mat ili sjajne teksture, ruževe ili sjajila, monokromni look ili ombre tehniku na usnama. U galeriji donosimo najljepše crvene ruževe sezone.

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari