Pariški stan u koji bi se odmah uselili

Royal Roulotte

U 16. arondismanu, u ulici Rue Boissière, arhitektonski i dizajnerski studio Royal Roulotte uredio je stan od 200 četvornih metara u zanimljivom i neodoljivom romantičnom stilu. Stan je temeljito obnovljen, dekoriran i uređen kako bi se stilom uklopio u jednu od najstarijih povijesnih četvrti, a opet donio dašak urbanog i suvremenog doživljaja prostora.

Napravljena je kompletna renovacija prostora i novi raspored prostorija, no zadržavši taj klasični galerijski raspored prostorija. Kuhinja je približena dnevnom boravku, povećana je kupaona, kreirani su prostori za odlaganje, ormari, garderobe, knjižnica, dvije radne sobe…

Royal Roulotte

Royal Roulotte

Ulaskom u prostor prvo što se zamijeti je velika količina svjetla što je omogućilo kontrastnu igru svjetla i boja u stanu. Stanom dominiraju cvjetni i romantični ukrasi i akcenti u nenametljivoj suprotnosti tamnim, crnim zidovima i komadima namještaja.

Mnogo detalja čini prostor u ovom slučaju cijelim i zaokruženim, nimalo ga ne gušeći. Iako se čini da se koriste elementi koji na prvu nisu spojivi, u ovom prostoru stapaju se u jednu prekrasnu, razigranu i eklektičnu cjelinu.

Royal Roulotte

Royal Roulotte

Kakve sve prostore još Royal Roulotte kreiraju, pogledajte na njihovoj službenoj stranici, a možete ih slijediti putem Facebook stranice i Instagram profila.

Royal Roulotte

Royal Roulotte

Foto: Royal Roulotte

Komentari