Royal Green: prvi organski dodaci prehrani na našem tržištu

Stručnjaci brenda Royal Green osmislili su inovativne formule potpuno prirodnih dodataka prehrani koje su posebne po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su njihove formule bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima. Novi certificirani organski dodaci prehrani proizvedeni su bez sintetičkih izolata, bez aditiva te bez umjetnih sastojaka i sladila. Dobiveni su iz cjelovitih biljaka i superhrane čime se osigurava optimalna apsorpcija nutrijenata te maksimalna učinkovitost. U sastavu pojedinih Royal Green formula posebno su atraktivne adaptogene biljke poput sibirskog ginsenga i rhodiole, čime se unaprjeđuje njihov sinergijski učinak.

royalgreen-naslovna

U ponudi brenda koji se može pronaći bio&bio trgovinama, specijaliziranim trgovinama i ljekarnama nalazi se 6 skupina organskih dodataka prehrani, ovisno o tome što vam je potrebno.

U novoj liniji organskih dodataka prehrani Royal Green posebno se ističu multivitaminsko-mineralni kompleksi za žene i muškarce, Multi Woman i Multi Man, koji osiguravaju sve esencijalne vitamine i minerale i to iz hrane. Vitamin C dobiven je iz bobica acerole, različiti vitamini B skupine iz jedinstvene mješavine guave, bosiljka i limunove kore, dok se selen dobiva iz sjemenki gorušice. Osim navedenog, u formuli se nalazi i veliki broj super namirnica kao što su đumbir, kurkuma, zeleni čaj, crni ribiz, borovnica, spirulina, nar, reishi, cordyceps, maitake i još mnoge druge. Posebnu vrijednost ovim kompleksima daje adaptogena biljka rodhiola (lat. Rodhiola rosea) koja je u integrativnoj medicini iznimno cijenjena zbog niza povoljnih učinaka na organizam.

Multi Woman i Multi Man | sinergija moćne rodhiole i super namirnica CIJENA: 175,20 kn

Multi Woman i Multi Man | sinergija moćne rodhiole i super namirnica (175,20 kn)

Dalje slijede Vitamin D3 i kompleks za kosti. Vitamin D3 se često naziva ‘sunčev vitamin’ s obzirom na činjenicu da ga ljudski organizam može proizvesti kada je tijelo izloženo sunčevoj svjetlosti. Tijekom zimskih mjeseci kada se sunce rijetko pojavljuje, posebno je važno dodatno uzimati vitamin D3. Royal Green Vitamin D3 u jednoj tableti sadrži 300 I.J. vitamina D3, doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te održavanju normalnih kostiju i zuba.

Mineralna formula za kosti sastoji se od mineralnog kompleksa kalcija i magnezija dobivenog iz crvene alge (Algas calcareas). Ovaj čisti biljni izvor minerala odmah se nakon žetve suši kako bi zadržao sve nutrijente u koncentriranom obliku, uključujući i niz važnih minerala koji imaju sinergijsko djelovanje. Zbog postizanja optimalnih rezultata, u formulu su dodani i vitamin K2 (MK-7) i vitamin D3 koji se lako apsorbira.

Vitamin D | prirodni 'sunčev vitamin' (111,20 kn), Kompleks za kosti | čisti biljni izvor minerala (199,20 kn)

Vitamin D | prirodni ‘sunčev vitamin’ (111,20 kn), Kompleks za kosti | čisti biljni izvor minerala (199,20 kn)

Royal Green kurkuma formula sadrži moćnu kombinaciju kurkume, đumbira i crnog papra. Istraživanja su dokazala da djelatne tvari crnog papra značajno unaprjeđuju proces apsorpcije kurkume. Zbog toga ovakva kombinacija sastojaka jamči optimalnu učinkovitost formule. Kurkuma podržava normalno funkcioniranje probavnog sustava i normalne jetrene funkcije.

Organska formula kurkume | moćna kombinacija za bolju apsorpciju 119,20 kn

Organska formula kurkume | moćna kombinacija za bolju apsorpciju (119,20 kn)

Royal Green ulje algi je 100% vegansko i 100% prirodno proizvedeno u zaštićenom i nezagađenom okolišu. S obzirom na to da ulje algi nije ribljeg podrijetla, u potpunosti je zaštićeno od mogućeg zagađenja iz oceana. Sadrži 200 mg DHA u 1 vegetabilnoj kapsuli. Unos dokosaheksaenske kiseline (DHA) tijekom trudnoće i dojenja pridonosi normalnom razvoju mozga i očiju fetusa i dojenčadi. Trudnice i dojilje mogu postići povoljan učinak unosom 200 mg DHA na dan uz preporučeni dnevni unos omega-3 masnih kiselina za odrasle npr. 250 mg DHA i eikosapentaenske kiseline (EPA). Uzimanje ulja algi ne preporučujemo samo trudnicama i dojiljama već savjetujemo da DHA kao dodatak prehrani uzimaju svi, posebno starije osobe i vegetarijanci. Royal Green ulje algi je najkvalitetniji prirodni izvor DHA iz vegetabilnih izvora.

Ulje algi | najkvalitetniji prirodni izvor DHA iz vegetabilnih izvora 215,20 kn

Ulje algi | najkvalitetniji prirodni izvor DHA iz vegetabilnih izvora (215,20 kn)

Komentari