Šarmantne tapete s printom za dječju sobu

roomblush3

Kada je u pitanju uređenje interijera, a naročito dječjih soba, u modu su se kroz posljednjih nekoliko sezona ponovno vratile tapete. Naravno, mnogo zanimljivije od onih staromodnih na koje smo navikli, a duh modernog doba daju im grafički uzorci. Tapetama se više ne ukrašavaju svi zidovi, već se bira tek jedan koji će nositi ovakav akcent, dok ostali ostaju jednobojni, najbolje bijeli.

roomblush7

Upravo se za tapete s printom koje ukrašavaju dječje sobe specijalizirala Eline, mama dvoje djece i vlasnica belgijskog brenda Roomblush. Njegova ponuda svakim je danom sve bogatija, a već sada će svakog roditelja staviti na slatke muke, jer izbor tapeta te kombinacija boja i uzoraka i više je no odličan. Roomblush tapetama dominiraju pastelne boje i veseli uzorci oblačića, labudova, lizalica, ananasa, perja, cvijeća, šatora, kao i drugi grafički motivi.

roomblush6

Mogu se pronaći na stranici brenda, ali imaju ih i drugi europski online shopovi s detaljima za uređenje doma, poput LEF Livinga. U jednom paketu željenih tapeta nalaze se četiri trake od 285 centimetara, a svaka je numerirana kako bi se poštovao redoslijed postavljanja. Prije lijepljenja, zid mora biti gladak, čist, suh i ujednačeno obojan. Zatim se aplicira ljepilo, stavljaju tapete traku po traku, a sve ostale detalje i informacije o samom postupku možete pročitati u opisu proizvoda na LEF Living.

Foto: Instagram

Komentari