Romantično vjenčanje na seoskom imanju

O Zaboky selu koje se nalazi u blizini Zaboka već smo pisali. Ovo pitoreskno mjestašce u srcu zagorskih brežuljaka izvanredna je kulisa za različite vrste svečanih događanja, a ponajviše to vrijedi za vjenčanja na otvorenom ako se ona zamisle u starinskom štihu.

zabokysvadba11

zabokysvadba17

Romantično okruženje autentičnih zagorskih ‘hižica’ i bogatstvo prirode koja okružuje Zaboky selo postaju inspiracija za jesensko vjenčanje jer činjenica je da seoska imanja odišu rustikalnim šarmom i sjećanjima na neka davna vremena što se može upotpuniti raznim detaljima i spojiti u idealnu sliku.

zabokysvadba2

zabokysvadba15

zabokysvadba16

Ako se odlučite svoj važan dan organizirati upravo ovdje, tim Zaboky sela potrudit će se stvoriti atmosferu za pamćenje. Iskoristite priliku za posebnu gastronomsku ponudu – lokalne namirnice iz vlastite proizvodnje obiteljskih gospodarstava i jela pripremljena prema tradicionalnim receptima kraja te priuštite gostima nešto posebno spajajući rustikalno i moderno.

zabokysvadba3

zabokysvadba6

Inspirirajte se ovim fotografijama, a sve dodatne detalje o organizaciji vjenčanja možete istražiti na Facebook stranici Zaboky.

zabokysvadba13

zabokysvadba9

zabokysvadba12

zabokysvadba8

zabokysvadba10

zabokysvadba1

zabokysvadba18

Foto: NinaPhoto

Komentari