Romantični grudnjaci za prozračne ljetne kombinacije

Svaka žena u svom ormaru ima nekoliko grudnjaka za različite prilike – od klasičnog bež za svakodnevne kombinacije do ljepših i ženstvenijih komada za posebne prilike. Ovog ljeta predlažemo da svoju kolekciju upotpunite delikatnim čipkastim komadima koji će se nazirati ispod prozirnih košulja i lepršavih haljina.

tekst-urban-outfitters

Dosadašnja praksa bila je skrivati donje rublje ispod slojeva odjeće ili birati ono koje će se najmanje vidjeti kroz majicu. Sljedeći put kada oblačite prozračnu bijelu košulju ili majicu s dubokim izrezom, odjenite neki od modela s čipkom na leđima ili nježnim i ženstvenim prednjim dijelom. One koje više vole sportski look odabrat će jednako moderne modele s nekoliko traka preko leda koje stvaraju zanimljivi uzorak.

textForLoveAndLemons

Najhrabrije među nama odlučit će se za statement modele u crnoj boji koji će biti centralni komad svakog looka. Trendseterice koje su uvijek u potrazi za nečim drugačijim isprobat će grudnjake jarkih boja koji će podići svaku kombinaciju za potpuni ljetni doživljaj. Za prave romantičarke tu su komadi nježnih nude nijansi koji se svojom suptilnom ženstvenošću neće previše isticati, što ih čini idealnim za sve prilike.
U galeriji pogledajte komade koje ćete ovog ljeta nositi u ženstvenim kombinacijama.

Foto: Urban Outfitters, For Love and Lemons

Komentari