Romantična koliba na obali oceana

huchet6

Zadnji put smo s bloga Bravo Tango Hotel prenijeli priču o posjeti hotelu, restoranu i spa Les Prés d’Eugénie, ekskluzivnom posjedu smještenom u pitoreskni francuski krajolik. A sad vas putem istog bloga vodimo na obalu oceana, između Bordeauxa i španjolske granice, gdje se nalazi još jedan poseban hotel u vlasništvu Michela Guérarda. Les Maisons Marines, odnosno Huchet, je posjed na samoj plaži koji okuplja nekolicinu drvenih kućica za savršen odmor.

huchet3

huchet4

Okružen pješčanim dinama i smiljem, Huchet postaje jedno od najljepših mjesta na svijetu. Smještaj je osiguran unutar dvije spojene drvene kuće koje su prostrane i udobne, s interijerom dekoriranim u eklektičnom miksu francuskog i azijskog namještaja. Cijela je atmosfera opuštena i veoma profinjena u isto vrijeme.

huchet8

huchet1

Hrana je, naravno vrhunska, u njoj se uživa u nekoliko sljedova, a poslijepodnevni odmor od dana na plaži upotpunjen je čajankom na terasi.

Još detalja ovog divnog mjesta pronađite na blogu Bravo Tango Hotel, a njegove novosti možete pratiti i na Instagram profilu.

huchet2

huchet12

huchet5

huchet11

huchet7

huchet9

huchet10

Foto: Bravo Tango Hotel

Komentari