8. rođendan parfumerija Douglas

Antonija Stupar Jurkin, Adrijana Bokan, Iva Balaban, Ivana Sundov, Ana Miščević

Antonija Stupar Jurkin, Adrijana Bokan, Iva Balaban, Ivana Sundov, Ana Miščević

Ekskluzivnim okupljanjem na tri lokacije Douglas parfumerije obilježile su osam uspješnih godina rada. Na rođendanskom okupljanju našla su se mnoga poznata lica – Iva Balaban, Sandra Bagarić, Saša Lozar, Ivana Šundov, Antonija Stupar Jurkin, Ana Miščević, Anamarija Asanović, Renata Lovrinčević, Gabrijela Budimir, Hana Huljić, Horvat Čagalj i drugi.

Povodom 8 uspješnih godina rada organizirale su proslavu rođendana u Douglas parfumerijama u Arena centru u Zagrebu, Mall of Split u Splitu te u Supernova centru u Zadru. Kupce i uzvanike dočekala su zanimljiva događanja, fotkaona, promocije, kolo sreće i mnoštvo poklona iznenađenja.

Ivana Sundov, Saša Lozar, Sandra Bagarić

Adrijana Bokan, Saša Lozar, Sandra Bagarić

U proteklih osam godina poslovanja u Hrvatskoj, Douglas parfumerije postale su nezaobilazno mjesto kvalitetnih proizvoda, vrhunskih brendova i najboljih savjeta u beauty svijetu.

Ivana Sundov i Adrijana Bokan

Ivana Sundov i Adrijana Bokan

Douglas parfumerije kao vodeći lanac parfumerija u Hrvatskoj na tržištu je od 2008. godine, postao je jedno od omiljenijih mjesta za kupovinu beauty proizvoda. Douglas danas broji 26 parfumerija u 11 gradova diljem Hrvatske.

Komentari