Veseli hrvatski brend za najmanje

rodamoda1

Rodu modu, simpatičan šareni brend opreme za najmlađe, čine Silvija Gerc Vodopija, direktorica marketinga u jednoj novinskoj kući i njena svekrva Ivka Vodopija – kombinacija koja većinu mama pomalo šokira, ali, kako kažu, njima funkcionira odlično.

rodamoda2

U posao su krenule posve slučajno, tražeći jednu vreću za kolica. Kad su je u konačnici našle u Sloveniji, jednobojnu i vrlo skupu, to ih je potaknulo na razmišljanje o zabavnim i povoljnim stvarčicama za bebe koje bi zapravo i same mogle izrađivati te si uštedjeti vrijeme i novac. “Nakon što smo uvidjele koliko prekrasnih tkanina postoji, jedna je stvar vukla drugu i više se nismo mogle zaustaviti – jednostavno smo htjele izraditi sve! Shvatile smo da imamo sve što je potrebno za realizaciju ovog posla – svekrva fantastično šije, a ja volim dizajnirati, fotografirati i komunicirati s kupcima.” otkriva Silvija.

rodamoda7

Roda moda u ponudi ima šarene i vesele mekane dekice, jastučiće za novorođenčad, podloške za kolica, torbice za pelene, footmuffove, bandanice… kompletan accessoire za najmanje. Motivi su tipično dječji, a boje optimistične tako da u prostor unose dašak pozitivnost, baš onako kako bi u dječjim sobama i trebalo biti. Koriste samo vrhunske tkanine brendova Robert Kaufman i Michael Miller: “Inspirira nas činjenica da tolike bebice provode prve dane svog života u mekom zagrljaju naših stvarčica i prema tome se odnosimo s maksmimalnim poštovanjem”, govori Silvija.

rodamoda5

Trenutno funkcioniraju samo putem svoje Facebook stranice gdje možete i pronaći njihove slatke proizvode.

rodamoda4

rodamoda8

rodamoda3

rodamoda6

D.Č.

Komentari