Dječje njihaljke u obliku najdražih životinjskih likova

Osim što pomaže njegov razvoj, drvena njihaljka kakvu poznajemo još iz vlastitih mladih dana djetetu će također biti nepresušan izvor zabave. Upravo su takve ‘old school’ njihaljke dobile preobražaj u rukama američkog brenda Rockabye, koji je svim roditeljima, odnosno njihovoj djeci ponudio njihaljke u obliku najdražih životinjskih likova ili prijevoznih sredstava.

Jednorog, zeko, slonić, ovčica, dabar, leptir, pčelica, žabac i dinosaur samo su neki od likova u čijem se obliku pojavljuju ove zabavne njihaljke, a tu su još i piratski brod, avion, motor i vatrogasna kola. Svi oni zajedno djetetu omogućavaju razvoj motorike i osnovnih pokreta, održavanja ravnoteže i upravljanja predmetima s kojima dolazi u doticaj.

Preslatke Rockabye njihaljke jedine su američke njihaljke čija je proizvodnja 100% koncentrirana upravo u SAD-u, a osim šarmantnog dizajna, brend se može pohvaliti i vrhunskom kvalitetom svog proizvoda, zbog koje su u procesu proizvodnje angažirani i stručnjaci, tim dizajnera i menadžera kvalitete, koji na licu mjesta kontroliraju i provjeravaju svaki korak izrade. Njihaljke se mogu naručiti putem Rockabye web shopa, koji dostavlja u svaki kutak svijeta, a trenutno na sve proizvode vrijedi ljetni popust od 40%.

Foto: Instagram

Komentari