Namještaj za kućne ljubimce s hrvatskim potpisom

namjestaj2

Kako bi kućni ljubimci u stambenim prostorima imali najbolji mogući tretman, već gotovo dvije godine brine Robowsky, prva hrvatska tvrtka specijalizirana za dizajn i proizvodnju modernog namještaja za naše četveronožne ljubimce, koja je u pravome trenutku prepoznala relativno oskudnu ponudu u tom segmentu na domaćem tržištu.

namjestaj5

Vlasnice brenda Matilda Marelja i Jelena Bralić pred sebe su stavile izazov osmišljavanja linije namještaja za kućne ljubimce, prilagođene potrebama i dizajnu suvremenog stanovanja, koja bi se estetski uklopila u moderne interijere s pripadajućom multifunkcionalnom notom.

namjestaj4

U autorsku liniju ‘Robowsky’ uloženo je mnogo ljubavi truda i vremena kako bi ovaj dizajnerski namještaj ljubimcima svakodnevno pružao udobnost, a istovremeno funkcionirao i oplemenio životni prostor kao bilo koji drugi komad namještaja. Na njemu su radili stručnjaci iz područja inovacije, arhitekture i dizajna, koji su proizveli različite komade, prilagođene individualnim potrebama; ležajeve za male i velike pse i mačke, boxeve, hranilice, ležajeve za prozor i razne druge detalje kojima se može personalizirati ovaj namještaj.

namjestaj3

Više o Robowsky liniji za vaše čupave prijatelje provjerite ovdje.

Foto: Robowsky

Komentari