Prvi pogled na Robert Sever resort kolekciju za ljeto 2015.

Hrvatski pret-a-porter brend Robert Sever donosi pravu vruću modnu poslasticu. Riječ je o kampanji za novu resort kolekciju imena ‘Sophia’. Kreativnu kampanju snimio je renomirani modni fotograf Marko Grubišić, a riječ je o resort kolekciji za aktualnu sezonu. U ulozi zaštitnog lica po deveti put nalazi se muza Robert Sever brenda, mlada Iva Marušić (Talia model).

robert sever resort 2015

Ovu mini pret-a-porter kolekciju čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look. „Jako smo sretni što smo nakon nekoliko godina stanke ponovno stvorili vizuale u suradnji sa Markom, koji potpisuje neke od kampanja sa samih početaka našeg brenda. Njegovo oko za modnim prikazom siluete, kao i vrlo istančan, ukus dale su ovoj kampanji, ali i kolekciji jednu novu prizmu koja je prepoznatljivu estetiku RS brenda ponovno učinila svježom i modernom„ objasnili su Robert Sever i Branko Basletić.

robert sever resort 2015

Vizuali su vođeni idejom kolekcije i odaju dojam kako su snimljeni na egzotičnoj lokaciji. „Igra svijetla i sjena stvaraju ugođaj tople ljetne noći i vrućeg ljetnog dana, ambijenta gdje naša heroina provodi svoj odmor. Make up koji potpisuje Ivana Zečić, kao i frizure koje potpisuje Mijo Majhen pretvorile su Ivu Marušić u potpuno nešto novo i neočekivano. Oduševljeni smo našim novim vizalima!“, istiću autori kampanje.

robert sever resort 2015

Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele. „Htjeli smo da žena koja nosi kreacije iz kolekcije „Sophia“ bude opuštena, da joj fini materijali nježno padaju niz tijelo i da ima naglašenu senzualnost i blagi seksipil. Ovakav pristup je odmak od formi koje smo radili u posljednjih nekoliko kolekcija jer uvijek volimo estetiku branda istraživati i provlačiti kroz razne teme i oblike. Naša RS žena voli promjene i sigurna je u sebe.“, ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

robert sever resort 2015

Kolekcija je upotpunjena s dva modela torbi koje su za ovu limitiranu kolekciju izrađene u printanoj koži te ukrašene zlatnim detaljima. Nakit je izrađen od kombinacije kristala, metala, riječnih bisera i koralja. U nekim novim formama i kombinacijama nakit naglašava kolor kolekcije i eklektičnu temu, te tako zaokružuje ideju resort linije. Nakit kao i krune/rajfovi, koji su prepoznatljiv modni dodatak RS branda, djelo su Slobodana Velickog. „Ovaj put smo krune/rajfove radili od kombinacije ručno kačkane čipke sa kristalnim cvijetovima, kao i sa ručno izvezenim detaljima. Takav rad svaki ovakav komad stavlja na visoki dizajnerski nivo, što je i osnova RS branda“, ističe Slobodan.

robert sever resort 2015

Ova mini resort kolekcija bit će dostupna u Zadru u concept storeu „Butiga“ kao i u Splitu u „ID store“. Artikle možete pronaći i na RS Facebook webshopu. Art direkciju kampanje potpisuje Robert Sever, a asistentica stilista je Martina Alaniz.

robert sever resort 2015

robert sever

RS-RESORT-2015-8-web

RS-RESORT-2015-9-web

Komentari