Robert Sever proslavio 15 godina karijere

Sonja-Lamut

Sonja Lamut

Drugog dana Fashion.hr-a pistom je prošetala slavljenička kolekcija Roberta Severa – Angie i osvojila poklonike poznatog dizajnera. Robert Sever proslavio je 15 godina karijere i predstavio bogatu kolekciju koja zajedno s nakitom i torbama nudi stotinjak novih artikala, koji će se u prodaji naći već tjedan dana nakon revije. Dizajnerovo veliko slavlje popratile su brojne kolege i poznati: Nina Badrić, Nataša Janjić, Vanda Winter, Lana Biondić, Petra Dugandžić, Sanja Doležal, Tijana Pečenčić, Vjeko Franetović, Nikica Ivančević, Miran Kurspahić, Marija Borić i mnogi drugi.

Vanda-Winter

Vanda Winter

Cijela kolekcija izrazito je nosiva i nastavlja se na posljednje dvije kolekcije dizajnera koji vrlo studiozno istražuje funkcionalne i vizualne potrebe suvremene žene. „Puno smo istraživali što zapravo ženama danas treba i shvatili smo da je upravo svakodnevna odjeća, koja je zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, ono sto želimo ponuditi. Vođeni time stvorili smo elaboriranu kolekciju od 51 kombinacije s naglaskom na funkcionalnost i udobnost“, izjavio je Robert Sever povodom predstavljanja kolekcije.

Petra-Kurtela

Petra Kurtela

Velikom izazovu kako osmisliti svakodnevnu nosivu kolekciju, Robert Sever je odgovorio kreirajući ležernu, chic, sexy i boho odjeću istovremeno eklektičnu i modernu. Od materijala je kombinirao pletivo, jeans, izvezene materijale, čipku, a kao točka na i svake kombinacije su Severovi neizostavni dodaci po kojima je prepoznatljiv – torbe i krune. U samom kreativnom procesu utrošeno je puno ručnog rada na doradi materijala poput izbjeljivanja, bojanja, spajanja materijala dok je pletivo u finalnoj izradi vezeno staklenim kristalima kako bi odjeća uz funkcionalnost imala i posebno dekorirane detalje. Vrlo široka ponuda Angie kolekcije obuhvaća skinny hlače, bomber jakne, bermude i hlače visokog struka, oversized potkošulje, traper jakne, parke, haljine raznih dužina, suknje, tunike, marame, krune, ogrlice, te nekoliko vrsta torbi. Na reviji je prikazano i 15 novih modela kruna, koje su ovog puta, osim staklenim perlama, ukrašene i ručno bojanim svilenim listovima kao nova verzija ovog prepoznatljivog artikla RS branda.

Nove modele brenda Robert Sever pogledajte u galeriji.

Nataša-Janjić

Nataša Janjić

Miran-Kurspahić

Miran Kurspahić

Marija-Borić

Marija Borić

Ana-Bacinger

Ana Bacinger

Loredana-Bahorić

Loredana Bahorić

Nina-Mia-Čikeš

Nina Mia Čikeš

Vjeko-Franetović

Vjeko Franetović

Nikica-Ivančević

Nikica Ivančević

Tihana-Harapin-Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Komentari