Rješenja za problematičnu kožu

PCA SKIN je jedan od vodećih brendova za profesionalnu i svakodnevnu njegu kože, te svjetski inovator tretmana kemijskog pilinga i rješenja za problematičnu kožu već 25 godina koliko postoji na tržištu. Tvrtka Physician’s Choice of Arizona se od 1990. godine razvila u Physicians Care Alliance, globalnu organizaciju koja opskrbljuje više od 8.000 zdravstvenih i vizažističkih poduzeća i čiji se proizvodi prodaju u više od 50 zemalja diljem svijeta. Kroz godine postaje prepoznat kao PCA SKIN, brend posvećen znanosti o zdravoj koži.

pcaskin-naslovna

Nakon više od dva desetljeća uloge na području kliničke njege kože, PCA SKIN i dalje je autoritet u edukaciji o zdravlju kože i razvoju nježnih, ali visokoučinkovitih profesionalnih tretmana i proizvoda za svakodnevnu njegu. Sastavni dio misije tvrtke PCA SKIN njezina je predanost zadaći da liječnike i licencirane stručnjake za njegu kože kontinuirano informira o novostima na području njege kože.

PCA SKIN razumije probleme kože i ima lijek za gotovo sve probleme s kožom, uključujući vidljive znakove starenja, akne, diskoloraciju kože i stanja osjetljive kože, kao i rješenja za održavanje zdravlja kože. Pomoću proizvoda koji su posebno formulirani kako bi djelovali na vidljive znakove starenja, akne, diskoloraciju kože i osjetljivu kožu, PCA SKIN® može vam pomoći da vaša koža bude kakva ste oduvijek željeli.

pca-velika

Primjena cjelovitog dnevnog režima njege pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva u njezi kože. Svi proizvodi za svakodnevnu njegu PCA SKIN formulirani su kako bi djelovali zajednički, neovisno o kombinaciji. Svaki režim trebao bi uključivati barem jedan od proizvoda iz sljedeće kategorije: čišćenje, korekcija, hidratacija i zaštita. Kako biste odredili optimalan režim za sebe, preporučujemo vam konzultiranje s certificiranim stručnjakom poduzeća PCA.

Dobar san noću presudan je za zdravlje kože. Nedovoljna količina sna doslovce čini vašu kožu starijom. Manjak sna uzrokuje podbuhlost, tamne kolutove ispod očiju, vidljivu suhoću kože i napredovanje bora. Loš san također povećava vjerojatnost za izbijanje akni i niz poremećaja kože na imunološkoj bazi, poput psorijaze ili ekcema. Nije samo količina sna ono što utječe na zdravlje kože, i kvaliteta ima ulogu. Dok spavate, vaša se koža obnavlja i ubrzava se proizvodnja kolagena (više kolagena = čvršća koža i manje bora). Ako tijelo preskače ovu fazu obnove, oštećene se stanice nakupljaju i uzrokuju brže starenje kože.

Stručnjaci tvrtke PCA SKIN kažu da biste trebali težiti šest do osam sati neprekinuta sna tijekom noći kako bi tijelo bilo u mogućnosti da se obnovi kako treba. Oni koji su dobro odmoreni ne samo da se bolje osjećaju nego dulje zadržavaju svoj mladenački sjaj!  Za više informacija posjetite stranicu PCAskin.com.

Komentari