Riječki hostel koji spaja sve ljubitelje putovanja

U Rijeci je otvoren novi hostel i to s idejom koja je privlačna svim svjetskim putnicima, a to je da spaja sve kontinente na jedno mjesto uz pomoć ujednačenog otkucaja srca. Jer to je ono što sve ljubitelje avanture uvijek vuče prema nepoznatom – znanje da će se tamo ‘negdje’ spojiti s istomišljenicima i možda pronaći ljubav.

hostel1w7

Pod nazivom Hostel 1W (One World) on je hibrid hotela i hostela jer po pristupačnim cijenama nudi smještaj u dizajnerskim sobama. Svojim dizajnom također komunicira misao vodilju – da srce putnika iz cijelog svijeta kuca kao jedno jer smo svi isti bez obzira na na kulturu, religiju, boju kože, seksualnu orijentaciju i slično. Na to se veže i slogan hostela ‘One World, One Beat’, a kroz ilustracije u sobama provlači se upravo ta slika – izmješani kontinenti i jedna linija otkucaja srca.

hostel1w1

Hostel je uređen je jednostavno, minimalistički, s namještajem ravnih linija i bojama koje su predodređene za svaki kontinent – crvenom, žutom, zelenom i plavom te bijelom i crnom koje su baza za sve ostalo. U ponudi je nekoliko zajedničkih spavaonica s maksimalno 8 kreveta, te privatne sobe za dvije do četiri osobe za one koji žele svoju privatnost. Cijene se kreću u skladu s time, a gosti se mogu okupljati u zajedničkoj kuhinji i velikom dnevnom boravku gdje se sklapaju poznanstva.

hostel1w11

U samom centru Rijeke, na adresi Erazma Barčića 11, Hostel 1W na korak je od Korza idealno je mjesto s kojeg gosti mogu kretati u istraživanje grada, ali i cijele regije. Dodatne informacije potražite na službenim ili Facebook stranicama hostela.

hostel1w12

hostel1w2

hostel1w

hostel1w9

hostel1w3

hostel1w4

hostel1w5

hostel1w8

hostel1w6

Foto: Hostel 1W

Komentari