Rihannu ćemo gledati i na malim ekranima

rihanna1

Za vrijeme Comic-Cona ovog vikenda najavljeni su brojni uzbudljivi sadržaji koji će uskoro stići na kino platna i televizijske ekrane, a jedan od njih svakako je pojavljivanje Rihanne u seriji koja je dobila višestruku aklamaciju od kritike i publike – Bates Motel. Za one koji ne znaju, prekvel je to Hitchcockovog filma iz 60-ih ‘Psycho’, koji portretira živote Normana Batesa i njegove majke Norme prije događaja prikazanih u samom filmu.

bates motel2

Iza kreatora serije već su četiri uspješne sezone ove TV drame, a ona peta, u kojoj će se pojaviti i Rihanna, ujedno će biti i posljednja, prikazana kao svojevrsna adaptacija Psycha. Pop ikona zaigrat će ulogu Marion Crane, koju je u 60-ima, u onoj slavnoj filmskoj sceni s ubojstvom pod tušem, odigrala Janet Leigh.

bates motel

Izvršni producenti Carlton Cuse i Kerry Ehrin nisu skrivali oduševljenje što će im se Rihanna pridružiti na setu snimanja: “Htjeli smo ovu ikoničnu ulogu smjestiti u suvremeno okruženje i redefinirati ju na nov i zanimljiv način. Čuli smo i da je Rihanna velika obožavateljica serije, a budući da smo i mi sami njeni veliki fanovi, ovo je bila savršena kolizija kreativnosti i sudbine.”

Foto: Bates Motel

Komentari