Novi minimalistički komadi slovenskog brenda

Ribrand

Već smo pisali o izuzetno elegantnom setu za seriviranje slovenskog brenda Ribrand, a sada donose još zanimljivih i jednako elegantnih komada. Novitet u njihovom web shopu drveni su predmeti nastale u sada već tradicionalnoj suradnji s Ribnica Handicraft Centrom.

Ribrand

I dalje vjerni minimalističkom izrazu, praktičnoj uporabi te pastelnim i nenametljivim tonovima, slovenski brend Ribrand ovog puta donosi magnetske vješalice, podloške za kuhano jaje te drvenu gnječilicu za led i aromatično bilje za vaše omiljeno piće, najvjerojatnije koktel.

Ribrand

Ribrand

Magnetska vješalica praktično je rješenje koje maksimalno iskorištava metalnu površinu i odlično je rješenje u svakoj kuhinji.

Ribrand gif cover

Podlošci za kuhano jaje svedeni su na minimalnu moguću mjeru, no s maksimalnom iskoristivosti – udubina drži jaje na mjestu, a široki obod dozvoljava neometano odlaganje ljuske jajeta.

Ribrand

ribrand-14

Gnječilica za led i bilje s minimalnom intervencijom u vidu izrezbarenog dijela vrha drvenog štapića donosi maksimalnu iskoristivost ovog uporabnog dizajnerskog predmeta.

Ako ste ljubitelj minimalističkog, praktičnog dizajna, prirodnih materijala i skandinavskog stila posjetite ribrand.si.

Ribrand

ribrand-12

ribrand-8

Foto: Ribrand

Komentari