Serviranje jela nikada nije bilo elegantnije

Image00003

U potrazi za receptima za božićne kolače, ovih blagdana naišli smo na odličan blog brenda Ribrand. Ribrand, osim bloga s još zanimljivijim receptima za kolače, na svojoj stranici donosi drvene predmete nastale u suradnji dizajnerskog studija Mashoni i Ribnica Handicraft Centra.

Image00002

Dolina Ribnica poznati je slovenski teritorij s bogatim nasljeđem obrade drva i izrade drvenih uporabnih predmeta i to na način da objedinjuju tradicionalno oblikovanje i suvremene tehnologije i znanja.

Image00001

To iskustvo i nasljeđe  pokazuju i predmeti nastali pod Ribrand brendom koji je pokrenuo Janez Mesarič, čiji preci i dolaze iz ovog područja. U suradnji s Ribnica Handicraft Centrom kreirao je predmete novog, inspirativnog Ribrand brenda.

Image00007

Kolekciju čine elegantni, minimalistički kuhinjski drveni predmeti izrađeni od drva javora iz okolnih šuma Ribnica doline. Dizajn je jednostavan, geometrijski i to ga čini lako uklopljivim u skoro svaki stil unutrašnjeg uređenja – od industrijskog pa čak i do boho stila.

Image00006

Zanimljive drvene daske koriste se kao poslužavnici te će serviranje jela učiniti efektnim i primamljivim, dok trodjelni kuhinjski pribor s ugrađenim magnetom osim lijepog dizajna, donosi i praktično rješenje za odlaganje i pospremanje.

Image00009

Cijelu kolekciju možete vidjeti na službenoj Facebook stranici, a ako ste zainteresirani za narudžbu ovog zanimljivog seta posjetite ribrand.si.

Image00005

Image00004

Image00010

Image00008

Foto: Facebook

Komentari