Kuća u kojoj su, čini se, svi bili ovog ljeta

‘Konzultirate’ li Instagram na dnevnoj bazi u potrazi za zanimljivim fotografijama ili inspirativnim pojedincima koji ih objavljuju, ovog ljeta vrlo ste teško mogli zaobići hashtag koji je intenzivno kružio Instagramom, a naročito među modnim insajdericama, koje su oznakom #RevolveintheHamptons dale do znanja kako ljetne dane provode u Hamptonsu, mondenom ljetovalištu Njujorčana.

revolve6

Da se toliki broj modnih blogerica i digitalnih influencera našao na jednome mjestu definitivno nije slučajnost, jer ondje je svoju ljetnu bazu podignula velika američka e-trgovina Revolve, koja je već godinama dom za preko 500 ženskih i muških modnih brendova te one najtraženije na svijetu, poput marki Lovers + Friends, For Love & Lemons, Free People, Joie, NBD i Tularosa.

Od svog osnivanja, Revolve se vrlo brzo istaknuo i učinio drugačijim od ostalih web trgovina jakom pristunošću na društvenim mrežama i bliskim odnosima s brojnim zvijezdama Instagrama koje besplatno uživaju u odjeći Revolveovih brendova, a zauzvrat se u njoj fotografiraju i reklamiraju ovu shopping platformu pred svojom milijunskom publikom.

revolve2

Revolve ih je prijašnjih sezona vodio i na razna putovanja svijetom (među ostalim i u Hrvatsku, gdje su bile Chiara Ferragni, Aimee Song, Dani Song, Negin Misalehi i Jessica Stein), no otvaranje Revolve kuće u Hamptonsu definitivno je bio novi korak u privlačenju milenijske generacije, a svakako i marketinški potez ljeta, kada uzmemo u obzir tko se sve u ovoj ljetnoj rezidenciji fotografirao uz već spomenuti hashtag.

revolve3

Fotografije i vanjski dojam ovog projekta vjerojatno ste već dobili, no kako je to izgledalo iznutra? Revolve je pozvao zvijezde društvenih mreža iz 12 različitih zemalja na vikend u Hamptonsu, gdje su im se pridružili i njihovi osobni fotografi. Tijekom četiri tjedna, u vili koja ima ukupno devet soba izmjenjivale su se brojne uzvanice, od kojih mnoge na Instagramu broje milijune followera. Krenimo samo od Chiare Ferragni koja ima publiku od 6.3 milijuna ljudi, a tu su bile i Kristina Bazan (2.4 milijuna followera), Negin Mirsalehi (3.2 milijuna followera), Danielle Bernstein (1.5 milijuna followera) i mnoge druge.

revolve18

Pripreme za Revolve kuću započele su još na proljeće, a Revolve se pobrinuo svakoj blogerici osigurati let i smještaj, isplatio joj honorar za pojavljivanje i uz to ju ‘nagradio’ izdašnim bonom za odjeću, kako bi se na fotografijama iz Hamptonsa pojavila upravo u odjeći brendova koje Revolve nudi. E-trgovina od svake uzvanice tražila je dvije fotografije dnevno, i to označene s hashtagom #RevolveintheHamptons.

revolve17

To je na kraju rezultiralo s gotovo 5.000 fotografija označenih ovim popularnim hashtagom, a u četiri tjedna Revolve se ovim poslovnim potezom našao na radaru milijuna kupaca, koji su dobili dojam toga kako se i oni mogu odjenuti kao svoje omiljene blogerice s Instagrama, kupuju li na Revolveu. Brend im je odlučio pokazati ne samo kako nositi određenu haljinu, već i gdje ju se sve može nositi i kako takva haljina mijenja nečiju osobnost.

revolve12

Iako Revolve kuća nije novost, jer prošle je godine imala svoju premijernu sezonu, ovog rujna vlasnici mogu biti mnogo zadovoljniji, pogotovo što se tiče prodajnih rezultata u posljednjih dva mjeseca, ali i njihove vidljivosti na društvenim mrežama. Kako bi zaokružili priču, na ovu ljetnu avanturu pozvali su i mnoge poznate face, poput Chrissy Teigen, Hailey Baldwin, Kim Kardashian i Nicole Richie, a u medije je procurio i podatak kako je Kim Kardashian za pojavljivanje i slikanje selfieja u luksuznoj Revolve vili dobila čak 700.000 dolara. Ona se pojavila na samo sat vremena, i to odjevena u pletenu haljinu iz ekskluzivne Revolve kolekcije, koja je – pogađate – rasprodana u tren oka!

revolve11

revolve5

revolve4

revolve14

revolve

revolve10

revolve9

revolve13

revolve7

revolve8

Foto: Instagram (Revolve)

Komentari