Velika revija dizajnerskog dvojca Boudoir

Storybook magazin pokrenuo je novi projekt kroz koji će podržavati najbolje od hrvatskog modnog dizajna te odlučio stvoriti ambijent u kojem će prezentacija modne ideje ponovno postati intimno iskustvo, omogućujući gledatelju blizak kontakt s kolekcijom i dizajnerom.

boudoir

Inspirirani tradicionalnim prezentacijama s početka i iz polovice prošlog stoljeća, koje su zagrebački modisti organizirali u svojim salonima i stanovima, pokrenut je Storybook salon, projekt koji će se odvijati sezonski, dva puta godišnje, u različitim komornim prostorima te svaki put predstaviti autora ili autoricu snažnog i jasnog dizajnerskog rukopisa.

salon

Prvi Storybookov salon, pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, održati će se 15. travnja u fascinatnoj zlatnoj dvorani Hrvatskog instituta za povijest koja samo za ovu priliku otvara svoja vrata javnosti. Tako će u intimnom krugu odabranih modnih sladokusaca zagrebački modni atelier Boudoir predstavit novu kolekciju nazvanu “Precious” kojoj je slojevitost tekstura i materijala isprepletena na upravo takav, nevjerojatno minuciozan način, svojstven upravo njihovu métieru. Sati i sati pažljiva ručnog šivanja ugrađeni su u slojevite modele, a svaka je haljina nevjerojatna slagalica bezbroj različitih antiknih čipki, aplikacija, svilenih latica i ruža, čineći ih tako dragocjenim komadima koji utjelovljuju veliko znanje, posvećenost i karakterističan dizajnerski rukopis sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević.

”Genijalno nam je da je Storybook upravo nas pozvao da nastupamo u prvoj u nizu takvih revija. Oduvijek smo zapravo htjele imati reviju salonskog tipa, u intimnom okruženju. Biti prvi na Storybook salonu velika je čast, ali i obaveza, vjerujemo da publika očekuje mnogo, ali i same smo si postavile jako visoke standarde.” komentirao je dvojac Boudoir.

Komentari