Retro zimske kape za najmlađe trendseterice

Mebi baby bonnet

Mebi

Nakon što su mjesto it modnog dodatka u zimskom ormaru najmlađih trendseterica prošlih godina zauzele kape s užima i pomponima, ove zime u tom malom modnom carstvu omiljeni modni dodatak bit će retro zimske kapice. Meko pletivo grijat će malenu glavu vaše klinceze u njezinim prvim zimskim šetnjama, a spoj blage podstave od pamuka i ukrasnih volana pobrinut će se da biti u trendu za vašu bebu znači i maksimalnu udobnost.

Aletta baby bonnet

Aletta

Ovaj preslatki model, koji podsjeća na ženske šešire iz doba Jane Austen, osim trendi volana, kao ukrasni detalj ispod okruglih obraza i male brade krije mašnu koja, osim što ovaj modni dodatak čini još ljepšim, osigurava da kapa ne ispada s male glave u njezinom istraživanju zimskog krajolika.

Gorros Navarro baby bonnet

Gorros Navarro

U klasičnoj bijeloj, nježnoj ružičastoj ili svestranoj tamnoplavoj boji, ova retro kapica u ormar najmlađe članice vaše obitelji unijet će dašak romantike nekih prošlih vremena.

Sarah Louise Baby Bonnet

Sarah Louise

Namijenjene najčešće djevojčicama do 12 mjeseci starosti (neki modeli imaju veličine dostupe do 36 mjeseci starosti), ove kape možete naći u ponudi nekoliko brendova na stranici childrensalon.com, namijenjenoj kvalitetnoj i luksuznoj dječnoj odjeći.

Gorros Navarro baby bonnet

Gorros Navarro

 

Tekst: Ela Jarni

Foto: childrensalon.com

 

Komentari