Fashionisti vraćaju retro Reebok tenisice na scenu

reebok2

Leigh Lezark

Prateći druge sportske brendove koji su u svoj ‘revival’ krenuli prije koju godinu, Reebok se tek sada uključuje u igru, po nekima prekasno, ali definitivno vrlo aktivno. Nakon lansiranja kolekcije Reebok Classic x FACE Stockholm koju je dizajnirala poznata blogerica Julie Sarinana, polako predstavljaju nov izgled i drugih klasičnih modela.

reebok6

Chloe i Marielou Bartoli

Proljetna kolekcija tenisica Reebok Classic za 2016. godinu vrti se oko modela Club C, nasljeđa velikih tenisača, po prvi puta lansiranog 1985. godine kada su ga nosili gotovo svi. Ovog se puta brend odlučio kako će za lica kolekcije uzeti mlade stylish kreativce koji mijenjaju pravila igre u poljima na kojima rade – DJ dvojac The Misshapes u sklopu kojeg djeluju Leigh Lezark i Geordon Nicol, stilistice i sestre blizanke Bartoli Style, Chloe & Marielou Bartoli te mlade poduzetnike Marcusa Troya i Naskademinija.

reebok4

Leigh Lezark i Geordon Nicol

Osim u klasičnoj bijeloj koži, Club C tenisice sada će biti dostupne i u brušenoj koži raznih boja što će parirati novoj Stan Smith kolekciji od brušene kože. Također, Reebok uz tenisice lansira i posve nove odjevne komade u retro stilu koje gore spomenuti fashionisti nose u kampanji. Ako tražite odmak od sveprisutnih modela adidas Originals tenisica, možda su ove Reebokice za vas.

Klasične bijele Reebok Club C tenisice

Klasične bijele Reebok Club C tenisice

reebok1

reebok3

Komentari