Najdraže retro posuđe

metalac 6

Svaki zaljubljenik u kuhanje veliku pažnju posvećuje posuđu u kojemu nastaju ta prava gastronomska umjetnička djela. Osim dizajna i izgleda, kvaliteta uvijek igra najveću ulogu. Često čujemo i od naših baka hvalospjeve određenom posuđu, a posebno se ističe brend Metalac koji već 55 godina ostaje vjeran svojem prepoznatljivom posuđu, što izgledom te, srećom, i kvalitetom.

metalac 1

Bez obzira na dugovječnost brenda ovog produkt proizvoda, kvaliteta mu niti malo nije opala, naprotiv, spojem suvremene tehnologije i najkvalitetnijih materijala Metalac dizajnira i proizvodi posuđe koje koriste domaćice i profesionalci diljem Europe i svijeta. Više su puta proglašeni najboljim proizvođačem posuđa u Europi, tako da ne čudi da u prosjeku 6 milijuna komada Metalac posuđa nađe svoje domove.

metalac 4

Povratkom retro i vintage trenda te zbog njihovog prepoznatljivog dizajna postali su još traženiji komadi za svako domaćinstvo. Ako ste ljubitelj retro stila, klasični crveni modeli na bijele točke, baš kakve su naše bake imale u kuhinji, bit će pun pogodak i odličan ukras svake kuhinje.

metalac 2

Sve ljubitelje minimalizma i industrijskog dizajna obradovat će, i kuhinju im ukrasiti, plavi i sivi set posuđa, dok će onima sklonim ka veselom i razigranom stilu sigurno za oko zapesti set inspiriran etno motivima.

T.R.

Foto: Facebook

Komentari