Restoran Takenoko otvoren i u Dubrovniku

takenokodbk1

Kultno zagrebačko okupljalište zaljubljenika u japansku kuhinju, nakon 15 godina postojanja svojom jedinstvenom gastronomskom ponudom napokon je obogatio i prekrasni Mediteran. Na samom ulazu u Grad, na čak 200 kvadrata unutarnjeg prostora te 300 kvadrata terase, Takenoko se smjestio na najljepšoj mogućoj dubrovačkoj lokaciji, s koje se pruža pogled na cijelu luku, zidine te Lokrum.

takenokodbk4

Posebno za Dubrovčane i njihove brojne goste, Mario Starman, glavni kuhar Takenoka, s provjerenom ekipom iz Zagreba i novim snagama iz Dubrovnika, pripremio je specijalni menu ovog japanskog restorana… Kamenice, školjke, svježe mediteranske ribe i tune samo su dio noviteta u ponudi, s kojom će se zasigurno zadovoljiti i nepca najvećih gurmana, opravdaši tako još jedanput status pionira u praćenju svjetskih trendova u pripremi i serviranju hrane.

Ono što će posebno razveseliti goste restorana u vrućim ljetnim danima je i proširena ponuda pića i koktela. Krunoslav Miler, barmen koji je već cijelo desetljećje zaslužan za ukusne koktele u Takenoku, osmislio je novu listu koktela u kombinaciji s mediteranskim biljkama, poput lavande i ružmarina. Lokacija u Hvarskoj 2 na pločama s oduševljenjem je dočekana od strane domaćina, koji, zajedno s posjetiteljima njihovoga grada, svakako zaslužuju takav restoran u turističkoj ponudi.

takenokodbk5

takenokodbk7

takenokodbk8

takenokodbk3

takenokodbk2

takenokodbk8

Komentari