U Zagrebu se otvara najambiciozniji restoran do sada

noel-4-1200x900

U Zagrebu, na već poznatoj gastro adresi, u Ulici popa Dukljanina, otvara se vrhunski restoran Noel koji zagrebačkoj gastro sceni donosi autentičan ‘fine dining’. Noel otvaraju chef Goran Kočiš i sommelier Ivan Jug koji su u proljeće ove godine napustili Bistro Apetit u Jurjevskoj. Jug i Kočiš za ručak planiraju servirati normalnu, svakodnevnu bistrološku hranu gdje će se tartar biftek odlično uklopiti, dok će navečer goste pokušati impresionirati degustacijskim menijima od pet, sedam ili devet slijedova i a la carte menijem od 16 jela.

Uz skoro četiri stotine vrhunskih vina (sa stvarno impresivnom vinskom listom), modernu hranu i slasticama s potpisom Petre Jelenić, Noel donosi i otvoreni lounge bar s baristom što je pojačanje na zagrebačkoj sceni kave, a barmen će biti Roman Rabik.

noel3

Osim vrhunske vinske karte i jelovnika, i dizajn interijera s trendovskim hladnosivim tonovima i zanimljivom, skulpturalnom rasvjetom, slijedi zadani Noelov koncept. Otvorenje restorana zakazano je za iduću subotu, 17. rujna.

Više o restoranu i njegovoj ponudi možete saznati u nastavku.

Preuzeto s plavakamenica.hr.

Foto: plavakamenica.hr

Komentari