Istarske delicije u Novigradu

Restoran Navigare Umag

Prirodne ljepote i šarm povijesnog istarskog gradića pozivnica su i za posjet novigradskom restoranu Navigare, smještenom u Marini Nautica u sklopu hotela Nautica. Uz intimnu atmosferu restorana i a la carte ponudu, u kojoj se spajaju mediteranska, istarska i moderna svjetska kuhinja, doživjet ćete apsolutni gurmanski užitak. Za bogatstvo okusa zaslužne su autohtone istarske namirnice, kao što su divlje šparoge, uvijek svježe jadranske školjke, riba, kozji sir, domaći pršut i tartufi.

nautica-3

Tople boje i drveni elementi koji prevladavaju u restoranu pružaju ugodnu atmosferu za svakodnevno uživanje u slasnom obroku. Toplini ambijenta restorana pridonosi i kamin, pod čijim se okriljem pripremaju ukusna jela.

Restoran Navigare Umag

Za potpuni gastronomski doživljaj, uz odlične zalogaje, restoran Navigare u svojoj ponudi nudi i pomno selektiranu vinsku kartu.

Restoran Navigare Umag

A kako bi posjet Novigradu bio potpun svakako posjetite prostrani Wellness & Spa centar hotela Nautica, koji pruža svojim klijentima potpunu relaksaciju i revitalizaciju.

Restoran Navigare Umag

Idealno je vrijeme da osjetite spa i gastro užitak prilikom boravka u hotelu Nautica, bilo da ste na odmoru ili na kratkom romantičnom bijegu od užurbane svakodnevice.

Restoran Navigare Umag

Restoran Navigare Umag

Komentari