Resice uz koje ćete dobiti posebne tenisice

rese4

Gledate svoje tenisice i razmišljate da su malo dosadne, da pola grada ima identične i da želite nekako začiniti stvari? Mali hrvatski brend RESE smislio je rješenje – kožne resice koje se apliciraju na omiljeni par tenisica za dozu originalnosti. Iza brenda stoje dvije mlade arhitektice, Tihana i Vanesa koje su odlučile osmisliti novi dodatak obući. “Unazad nekoliko sezona primijetile smo trend resa u svijetu, na odjeći i obući te pokrenule vlastiti brend,” govore cure, “početak suradnje razvio se iz predaha od dnevnog posla kao još jedan kreativni outlet koji je rezultirao jednostavnim, ali efektnim modnim dodatkom”.

rese5

Sve što je potrebno kako bi koristili RESE je obuća s vezicama jer rese se lako kombiniraju uz svaki outfit, bilo da je riječ o tenisicama i sportskom stilu ili cipelama i nešto elegantnijem stilu. U prvoj kolekciji prevladava minimalistički dizajn te koža u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji zbog čega se lako uklapaju u sve kombinacije. Osnovni modeli dijele se na tzv. base i top koji se mogu nositi zajedno ili odvojeno i tako je svima omogućen individualan pristup pri odabiru resa. Možete kombinirati boje, oblik, perforacije, pravi mix & match na vašem omiljenom paru obuće.

rese6

“Prilikom izrade RESA koristimo 100 % eko kožu”, govore Tihana i Vanesa koje su rese isprobale na raznim vrstama obuće, a najviše ih vole nositi s popularnim adidas Stan Smith ili Superstar tenisicama koje će u trenu biti transformirane u poseban komad obuće. Jedan par tenisica (ili cipela) u trenu može postati dva ili tri nova para, ovisno o kombinacijama RESA.

rese9

rese3

Zašto ne iskoristiti ovaj mali trik kako bi vaše omiljene stare tenisice izašle iz ormara i prošetale se i ovo proljeće? Svaki komad je ručno rađen, s puno ljubavi, preciznosti i truda. Ako ste poželjeli svoje resice, obratite se curama na RESE Facebook stranici ili na Instagram profilu.

rese8

rese2

rese7

Komentari