Biste li se usudili ploviti novim Titanikom?

titanik post

Povijesna snimka Titanika

Najveći brod svoga doba, Titanik, dobit će repliku koja će zaploviti morima 2018. godine. Upravo je u tijeku izgradnja i uređenje replike koja u potpunosti prati dizajn slavnog broda. Slavni brod će opet oživiti sa svim svojim luksuznim sadržajem u kojem će gosti i putnici moći u potpunosti uživati.

titanik naslovna 2

Povijesna snimka Titanika

Osim dizajna, i brojke vezane uz brod su iznimno slične, tako da izgleda da će replika biti posve vjerna originalu. Oba broda imaju 9 paluba, visoka su 174 stopa, osoblje broji do 900 članova i može primiti do 2400 putnika. Do sada poznata razlika je u broju čamaca za spašavanje. Dok je prvi Titanic imao 1178, drugi će imati 2700 brodova za spašavanje. Brod će, kao i prvi, imati i tirsku kupelj, bazen, teretanu te kultni a la carte restoran Café Parisien.

Osim tih sličnosti, unutrašnje uređenje je skoro pa identično. Kako su dizajneri interijera uspjeli potpuno rekonstruirati unutrašnjost možete vidjeti na videu te usporedbom fotografija i službenih rendera, simuliranog prikaza uređenog interijera.

titanik post 1

Titanik, grandiozno stubište

titanik post 2

Titanik, replika grandioznog stubišta

Turska kupelj

Turska kupelj

Kabina trećeg razreda putovanja

Kabina trećeg razreda putovanja

Cafe Parisien

Cafe Parisien

Blagavaonica trećeg razreda putovanja

Blagavaonica trećeg razreda putovanja

Foto: Blue Star Line

Komentari