Replay modni dodaci za ovu zimu

replay-naslovna

Ono po čemu je Replay poznat u svijetu mode, svakako su kvaliteta i dobar stil, što se posebno vidi u asortimanu obuće i modnih dodataka. Replay footwear linija već godinama gradi svoj imidž kojeg su prepoznale ‘urbane buntovnice’ diljem svijeta. Lakoća kombiniranja i nenadmašna udobnost doveli su Replay obuću na prva mjesta lista footwear brendova.

replay-1

Replay footwear asortiman donosi originalno dizajniranu obuću s jedinstvenim detaljima neobičnih kombinacija materijala i raspona boja koje su dorađene zanimljivim tkaninama. Materijal se obrađuje posebnim ekološkim tehnikama, a upravo to Replay obući daje jedinstveni, prepoznatljivi stil i nenadmašnu originalnost.

replay-7

Tople čizme visine do gležnja u sivoj i crnoj boji imaju umetnuto krzno koje osigurava toplinu u hladnim zimskim danima. Casual tenisice dolaze u bojama poput crne, sive i bijele, a krase ih decentno insertirane aplikacije.

replay-9

Torbe dolaze u različitim oblicima, veličinama i od različitih materijala upravo kako bi se uspjeli prilagoditi različitim stilovima. Ruksaci, sad već kao klasik, najupečatljiviji su u crnoj boji koja će se uklopiti u svaku kombinaciju, a bezvremenske crne kožne torbe idealne su i za poslovne, ali i casual prilike.

replay-12

Pogledajte sve komade u galeriji u nastavku, a cjelokupnu ponudu Replay footweara i accessoiresa iz aktualne kolekcije pronađite na linku.

GALERIJA:

Komentari