Cool espadrile u novoj Replay kolekciji

Nova Replay footwear kolekcija za proljeće/ljeto 2015. odiše entuzijazmom, slobodom i željom za avanturom. Apsolutni hit nove sezone su espadrile koje se vraćaju u modu u velikom stilu, kao i slip-on tenisice, tražene u ženskoj i muškoj varijanti. Izuzetno praktične i udobne te nevjerojatno lake za kombiniranje, oduševit će vas na prvi korak i postati vaš omiljeni par obuće.

replay obuća

Kroz posebne tretmane i grafičke efekte Replay nanovo osmišlja naizgled bazične i sportske komade obuće. Platnene tenisice obilježene su neobičnim kontrastnim slovima, dok su od tretmana korištena ispiranja trapera kako bi se pridao dojam živosti, uz izbjeljivanje i dubinsko bojanje. Retro modeli od kože i platna svidjet će se ljubiteljima vintage stila, dok su niski modeli od kože čista klasika u plavoj ili sivoj varijanti.

Replay se u novoj footwear kolekciji igra konceptom espadrila, donoseći modele u suvremenom street stilu, s vezicama ili bez njih, robustne ili nježnije, dekorirane upečatljivim grafičkim elementima – od dinamičnih i šarenih preko minimalističkih crno-bijelih do očaravajućih metaliziranih nijansi, uz koje zasigurno nećete proći nezamijećeno. Velik izbor ženstvenih sandala od kombinacije kože i drva s „platformom“ i visokom potpeticom upotpunjuje „free spirit“ look idealan za topliji dio godine.

Komentari