Reebok kolekcija inspirirana baseballom

Danas su Reebok i Maison Kitsuné jedinstveni zbog svoje povezanosti s modom i glazbom. Kao rezultat suradnje ova dva globalna brenda nastala je kolekcija koja predstavlja sveobuhvatni američki preppy stil sa suvremenim stavom i prepoznatljivom baseball tematikom.

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_3

Kao inspiracija poslužila je prepoznatljiva Reebok Classic baseball baština, koja uključuje jakne, majice, kratke hlače te tenisice za muškarce i žene. Inspirirani uniformama baseball timova, poput Brooklyn Dodgers-a, Reebok Classic i Maison Kitsuné, kreirali su upečatljivu kolekciju koja se sastoji od niza sportskih, nenametljivo dizajniranih, ali sofisticiranih modnih komada.

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_4

Retro paleta boja obuhvaća prljavo bijelu, intenzivnu narančastu te tamno plavu, a tradicionalni Reebok elementi kombiniraju se s detaljima od antilop kože. Logo lisice, prepoznatljiv element Maison Kitsuné brenda, savršeno se uklopio u ovu modnu priču. Kolekcija donosi opuštene majice, majice dugih rukava sa specifičnim rezom oko vrata, kratke hlače te tradicionalne sportske jakne školskog stila.

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_8

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_11

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_10

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_5

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_7

REEBOKCLASSIC_MAISON-KITSUNÉ_1

Komentari