Posebna kolekcija porculana uskoro u Zagrebu

re-art-kuzivancija-1

Već smo vas upoznali sa suradnjom dvije kreativke, Bojane iz brenda Re:art:concept i Edite s bloga Kuživancija, koja je nastala na relaciji Berlin-Split-Beograd. Djevojke su se upoznale zahvaljujući Instagramu i kao rezultat ovog je proljeća nastala porculanska kolekcija desertnih tanjurića i malih zdjelica s nazivom Evergreen Adriatic Forest. Inspiracija dolazi iz omiljenih Editinih boja koje ćete najčešće vidjeti na njenom profilu, ali i boja koje prve povezujemo s Jadranskim morem.

re-art-kuzivancija-3

Plava, siva i bijela na mat bojanom porculanu u kombinaciji s Bojaninim karakterističnim pravim (tečnim) zlatom, uspješno su dočarali Kuživancijin i Re:art-ov prepoznatljiv stil.

Cijelu kolekciju, kao i ostale Bojanine uratke, moći ćete sami vidjeti 23. travnja 2017. u Zagrebu u café baru Botaničar (11:00h – 14:00h). Pripremamo jedan pravi proljetni, opušteni ugođaj, druženje uz Kuživancijine slastice i veselimo se što ćemo se imati priliku susresti.

re-art-kuzivancija-4

Svi detalji eventa su ovdje, a želite li naručiti nešto iz kolekcije danas do ponoći možete iskoristiti kod JOURNAL.HR i dobit ćete 10% popusta na svoju narudžbu. Za sve narudžbe iz Hrvatske (na sve Re:art:concept kolekcije) do 22. travnja dostava je besplatna – savršena prilika da odaberete nešto za sebe!

re-art-kuzivancija-5

Foto: Edita Šimić

Komentari