Ukrasite svoj dom ovom keramikom

Re:art:concept je brend iza kojeg stoji Bojana Brkić s velikom pomoći i podrškom Rade Radovanovića. Re:art:concept je zapravo koncept sačinjen od dvije stvari – keramike i igre.

reart1

Bojana kreira razigrane oblike keramičkih predmeta koji će svaki dom učiniti takvim – veselim i zabavnim. Ona dizajnira iz i za zabavu.

Iako je njezin rad ozbiljan i posve je posvećena keramici – njezin krajnji proizvod unosi radost kao predmet home decora, predmet za domaćinstvo (npr. u kuhinji), posude za nakit, rasvjeta, kao zidna instalacija, skulptura, ukras za vanjski prostor – balkon, terasu ili vrt, ili kao dekoracija na vjenčanjima.

reart2

Kako god bilo, koji god predmet odabrali i za koju god svrhu ga namijenili, on će ispuniti svoju zadaću – unijet će taj zabavni trenutak, stvorit će atmosferu u vašem unutrašnjem ili vanjskom prostoru.

reart3

Jako brzo ćete prihvatiti Bojaninu filozofiju da ukrašavanjem svojeg životnog prostora ujedno ukrašavate i sami život. Male stvari, sitni detalji jesu bitni i mogu činiti veliku razliku. A najbitnija je ona koja nas nasmijava.

bojana 4

Kakve sve predmete stvara i kako ih možete nabaviti možete saznati prateći njezinu Facebook stranicu ili posjetite reartconcept.com.

bojana naslovna 2

bojana 8

bojana 2

Foto: Facebook

Komentari