Razveselite svoje mališane ovim poklonima

Blagdanska kupovina nikada nije bila jednostavnija i brža uz MasterCard kartice uz koje su plaćanja sigurna, brza i elegantna. Ovog Božića razveselite svoje mališane zanimljivim božićnim poklonima, a uz koje mogu osloboditi svoju maštu i kreativnost.

MasterCard vas poziva da se prepustite pogodnostima koje nudi kartično plaćanje, bez obzira na visinu iznosa ili tip trgovine, a podsjeća i na još jednostavniji način – beskontaktno plaćanje MasterCard karticom – koje je gotovo u trenu, samo naslonite karticu i platite.

pokloni za mališane post

Na brojnim prodajnim mjestima koja nude i ovaj način kupnje, dovoljno je prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije potreban niti PIN niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati PIN ili potpisati potvrdu. Ako ne znate što kupiti vašim mališanima ovog Božića, donosimo niže prijedloge:

Konstrukcijske slikovnice – ovog Božića razveselite svoje mališane konstrukcijskim slikovnicama namijenjenih djeci koja podjednako vole čitati i graditi. Iz ovih slikovnica mogu se naučiti mnoge zanimljive činjenice o dinosaurima i svemirskim letjelicama kao i složiti atraktivne kartonske modele bez upotrebe škara i ljepila. Konstrukcijske slikovnice dostupne su u trgovini Školska knjiga, u kojoj možete plaćati beskontaktnim MasterCard karticama ili putem internetske trgovine skolskaknjiga.hr

ŠKOLSKA KNJIGA POST

Tenisice – Froddo tenisice nisu još jedne obične tenisice. Uz svaku kupnju posebnih Froddo tenisica dobit ćete i flomaster za personalizaciju koji će svakako razveseliti vaše najmlađe i potaknuti njihovu maštu i kreativnost. Froddo tenisice dostupne su u trgovinama obuće Bambi u kojima možete plaćati beskontaktnim MasterCard karticama.

froddo post

Dječji tablet – KIDSGear iWAWA je dječji tablet koji pruža zabavu za cijelu obitelj. Ovaj tablet dolazi s aplikacijom Dječji svijet koja uključuje igre, mogućnost fotografiranja i snimanja videa, crtanje te mnoštvom drugih aplikacija za djecu. Tablet ima mogućnost potpune roditeljske kontrole nad vremenom korištenja i sadržajima dostupnim djetetu. KIDSGear dječji tablet dostupan je u najbližoj HG Spot trgovini ili putem web shopa hgspot.hr.

iwawa post

Olakšajte si život i ovog Božića kupujte beskontaktnom MasterCard karticom. Neka Vaše iskustvo kupnje bude brzo, jednostavno i pametno!

Foto: Facebook, Shutterstock

Komentari