Razigrani ručnici za plažu

Odlazak na plažu teško je zamisliti bez ručnika ako ne želite vaditi pijesak i kamenčiće iz kupaćeg kostima. Osim što je ručnik praktičan komad za kupanje, on može služiti i kao modni dodatak koji će kompletirati vaš outfit, a naše prijedloge razigranih ručnika i njihove cijene pogledajte u galeriji.

22222

Umjesto sponzorskih ručnika koje zasigurno imate kod kuće, predlažemo da investirate u neki koji će biti vaš statement komad i odražavati vaše raspoloženje. Kao i na kupaćim kostimima i ostalim dodacima za plažu, i na ručnicima volimo vidjeti cvjetni ili tropski print. Morski motivi i prizori plaže također su dobrodošli, a mornarske prugice nose se u svim kombinacijama. Kada se radi o ručnicima, što su šareniji, to su bolji i uz takve komade zasigurno ćete se isticati iz mase.

11111

Ako ste više klasičan tip i volite jednostavnost, odaberite sportski s malim detaljem ili nekoliko šarenih prugica kako biste ipak unijeli malo boje u svoju kombinaciju za plažu. Zanimljive natpise s majica preselite na ručnike kako biste pokazali svoje raspoloženje i prenijeli poruku. Ako su vesele boje, zasigurno ćete privući pažnju, a možda nekome izmamite i osmijeh na lice.
Gdje pronaći šarene i razigrane ručnike i po kojim cijenama, donosimo u galeriji.

Komentari