Razigrana božićna kolekcija za klince

Reserved Kids

Slatke haljinice, mini sakoi, džemperi sa zimskim motivima čine Reserved dječju božićnu kolekciju super odabirom za blagdanske dječje zabave ili božićnu večeru kod kuće. Ova kolekcija je puna i ideja za darove, kako za djecu, tako i za njihove roditelje.

Reserved Kids

Svečana paleta boja; zlatna, crvena i bijela, obiluju u ovoj kolekciji. Za djevojčice je tu bogata ponuda elegantnih haljinica, ali i sezonski „must have“ komadi poput baršuna, karirane pamučne odjeće i nezaobilaznih šljokica. Svečani izgled upotpunjen je krunama i ostalim božićnim modnim dodacima koji će svaku djevojčicu pretvoriti u princezu.

Reserved Kids

Kolekcija za dječake sastoji se uglavnom od kariranih košulja, pamučnih majica dugih rukava i platnenih hlača. Za božićnu zabavu, Reserved nudi savršeno odijelo koje će pretvoriti nestašne dječake u pravu mladu gospodu. Osim sakoa, kolekcija nudi elegantne džempere i hlače za svakodnevne prilike.

Reserved Kids

Reserved dječja kolekcija odražava razigrani i veseo pristup blagdanskoj temi. Mnogi komadi kolekcije su nosivi u svakodnevnim prilikama, a šaljivi detalji na odjeći, božićni motivi kao što je Djed Mraz te vječni Mickey Mouse, usrećit će svakog klinca.

Reserved Kids

Više o kolekciji potražite na www.reserved.com.

Reserved Kids

Reserved Kids

Reserved Kids

Komentari