Razgledajte Zagreb na biciklu!

BU8A6384_resize

Turistički obilazak grada često zna biti ubrzan kako bi se sve znamenitosti stigle vidjeti i svaka bitna lokacija posjetila. Veličina grupe i turistički vodič često zadaju tempo razgledavanja, i iako ćete pod organiziranim vodstvom vidjeti mnogo toga, postoji još jedan način kako se Zagreb, no i Zadar, može doživjeti – i nije rezerviran samo za turiste!

BU8A6499_resize

S ciljem obogaćivanja turističke ponude, Hrvatski Ferijalni i Hostelski Savez i Nextbike sustav javnih bicikala sklopili su ugovor o pružanju usluge jednodnevnog razgleda grada biciklima. Sve što se treba napraviti je zatražiti nextbike karticu na recepciji hostela s oznakom Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza, prošetati do najbliže stanice s javnim biciklima u Zagrebu ili Zadru, prisloniti karticu na terminal, upisati broj bicikla koji se želi unajmiti i to je to.

Po povratku s vožnje u hostel, gost vraća karticu na recepciji, a iznos najma dodaje se trošku noćenja u hostelu. Dodatna mogućnost je vođena tura uz iskusnog turističkog vodiča koja se također može dogovoriti na recepciji hostela. U slučaju grupne rezervacije, postoji mogućnost dostave bicikala ispred hostela ili na neku drugu unaprijed dogovorenu lokaciju.

BU8A6411_resize

Cijena jednodnevnog razgleda grada iznosi 45kn po osobi/po danu, a uzmete li opciju i dostave bicikla radi se o 70kn po danu/po osobi. Svi nextbike korisnici u hostelima s oznakom Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza uživaju 10% popusta na noćenja. Više informacija možete saznati slanjem upita na info@nextbike.hr, pozivom na broj 091 6300 836 te posjetite li sjedniivozi.com.hr.

Komentari