3 trendi modela Ray-Ban sunčanih naočala

rayban4

Jedan od instantno prepoznatljivih brendova u svijetu kada su u pitanju sunčane naočale svakako je Ray-Ban, tržišni lider čiji modeli naočala nikada ne izlaze iz mode, a retro stilovi iz prošlosti vrlo su omiljeni među modnom publikom i danas.

Lana Jurcevic_4

Poznati modni brend iduće će godine proslaviti svoj 80. rođendan, što je bio povod da mu splitska optika Anda ovih dana posveti specijalni ‘Ray-Ban Day’, ugosti ambasadoricu Lanu Jurčević i kupcima u svojoj poslovnici u Mall of Split ponudi razne pogodnosti.

rayban

Ray-Ban RB3532

Ray-Ban sunčane naočale slove za najprodavanije u svijetu, a svojim se stilovima prilagođavaju šarolikoj publici; zaljubljenicima u modu, ali i u sport i aktivnosti na otvorenom. Modeli s potpisom Ray-Ban uživaju status ‘must have’ modnih dodataka, što samo potvrđuje svaka nova kolekcija. Iz one za ljetne dane ističu se tri poželjna i trendi modela, a u središte pozornosti ponovno dolaze okrugli okviri. Kod modela RB3532, okviri nisu samo okrugli, već su i zlatni, što njihov dojam čini glamuroznijim.

rayban2

Ray-Ban RB3539

Ray-Ban RB3539 mladenački je stil sunčanih naočala s metalnim okvirima, a model RB4266 oslanja se na trend naočala sa zrcalnom refleksijom i dio je trendi kolekcije Mirror. Sva tri modela iz aktualne kolekcije pronaći možete u Optici Anda i njenim poslovnicama u Zagrebu, Zadru, Splitu, Makarskoj i Dubrovniku.

rayban3

Ray-Ban RB4266

Foto: Ray-Ban

Komentari