Što nam je Kuhaona pripremila za svibanj?

Ako ste ikad prisustvovali jednoj od radionica, onda znate da u Kuhaoni na zagrebačkoj Opatovini iz mjeseca u mjesec kreiraju radionice specijalno prema vašim željama. Zbog toga toliko polaznika ne može odoljeti, a da se bar jednom mjesečno ne vrate malo eksperimentirati s novim kulinarskim radionicama.

kuhaona_svibanj

Svibanj je započeo u slatkom tonu s radionicom Petre Jelenić koja ponovno nastupa 27. svibnja radionicom na kojoj ćete saznati sve o biksvitu za kolače. Azijska kuhinja u Kuhaoni je pravi hit i ovdje se, kao i kod Petrinih slastica, uvijek traži mjesto više.

Ovog mjeseca Vid Nikolić donosi Japan za stolom i Tajland na tanjuru za sve koji su slične teme propustili u travnju. Sve o roštilju doznat ćete od Ivice Štrumla u sezoni kad počinjemo uživati u mesnim delicijama s grila, a mjesec će zaokružiti Robert Bašić s primamljivom radionicom izrade lava kolača.

kuhaona

Ako u svibnju niste uspjeli pronaći nešto zanimljivo za sebe, možda je neka od radionica baš idealan poklon za vama dragu osobu. Sve se radionice, kao i poklon bon, mogu kupiti putem sustava Entrio.hr, po cijeni od 350 kuna po radionici. Ako se pak ne možete odlučiti između dvije teme ili želite povesti par, to možete učiniti za 600 kuna, a Kuhaona sve svoje vjerne polaznike uvijek nagrađuje četvrtom besplatnom radionicom nakon tri odrađene teme.

Komentari