Dnevnik jedne Lumije: Najomiljeniji kadar za fotografiranje hrane

06_Meksicka

Slikanje hrane iz ptičje perspektive zasigurno je bio moj najomiljeniji način fotografiranja hrane u prošloj godini. Odabrala sam svoje najdraže kadrove – naravno s visine.

01_Cinkica

U dekoriranju ovog deserta malo smo se zaigrali. Preslatko uređena palačinkarnica Činkica na zapadnom djelu grada bila je odlično mjesto za dizajniranje veselog desertnog stola za dvoje.

02_Zimski-menu

Losos se jednostavno uklapa uz niže temperature, stoga nam se ovaj koncept učinio itekako zanimljiv. Zimski menu snimili smo u Canzoni.

03_Bulldog

Za vrijeme blagdana bakalar je bio neizostavan dio svakog menija. Mi smo se oduševili souffleom i kroketima od bijele ribe u Bulldog Bistrou – i požalili što se s ovom vrstom ribe ne susrećemo češće.

04_Submarine

Obožavatelji burgera dobili su još jedno mjesto za uživanje u specijalitetima Submarine BBQ-a. Nova lokacija je Radnička 34, a mi smo izdvojili škampe. Zašto? Prvo zato jer i njih imaju u ponudi, a drugo jer nam je ova fotka fantastična.

05_MalaKavana

Klasičan zimski ambijent. Mala kavana odlično je mjesti za popiti čaj ili kavu te promatrati slučajne prolaznike na glavnom trgu.

06_Meksicka

Kadar smo zabilježili sasvim spontano na jednoj večeri koju je spremala prijateljica. Jednostavno iz ptičje perspektive izgleda odlično.

07_Kuhaona

Idealno mjesto za naučiti nešto skuhati. U našoj Journal priči Kuhaona je većinom rezervirana za kreativce, no ovim menijem zabavio se Journal tim.

Komentari