Radionica veganske kuhinje u zagrebačkoj Kuhaoni

Kuhaona na zagrebačkoj Opatovini od jeseni 2014. godine postala je mjesto za sve gastro entuzijaste i znatiželjnike koji su spremni isprobati okuse nove kuhinje, testirati svoja znanja ili su se jednostavno spremni dobro zabaviti u odlično opremljenoj “učionici”. Svakog tjedna imate mogućnost okušati se u nečem novom, radionice su vrlo često prilagođene različitim ograničenjima u prehrani (primjerice, bezglutenskoj), a njihovim pohađanjem zasigurno ćete naučiti nešto novo što možete primijeniti i u vlastitoj kući. Ovog puta izdvajamo radionicu veganske kuhinje.

veganska radionica

Glavna prednost radionice je uvod u vegansku kuhinju i učenje tehnika pripreme veganske hrane koje će polaznici moći primijeniti u svakodnevnom životu. Naučit će kako koristiti lokalne namirnice koji su u sezoni te pripremati obroke koje mogu spremiti za višestruku uporabu (energetske pločice, smoothieje, puding od chia sjemenki, vegansku Cezar salatu) kako bi ih mogli koristiti u planiranju tjedne prehrane. Na radionici će učiti kako pripremiti ukusne obroke koje je sama voditeljica osobno testirala na mesojedima, koji često znaju pitati kada će ponovno pripremati iste jer su im se jako svidjeli.

veganska radionica

Radionicu će voditi strastveni zaljubljenik u hranu, TV voditeljica i osobni chef, Tatjana Pašalić
Kuhanjem se bavi zadnjih 10 godina, profesionalno zadnjih 4-5 godina (kuhala je kao osobni chef za NBA igrače, glumce i igrače pokera u SAD-u, Europi i Aziji). Većinom kuha specijaliziranu prehranu: prehrana za dijabetičare, clean prehranu za body buildere, vegansku, vegetarijansku i paleo. Sve polaznike naučit će kako pripremiti smoothieje, sendvič od slanutka, vegansku cezar salatu, kvinoju s pečenim povrćem i chia puding, a ako se odlučite za ovu radionicu obavezno ponesite plastične posude za sve ono što ćete pripremiti.

veganska radionica

Radionica Veganske kuhinje održat će se 31. ožujka 2015. u 18 sati, u Kuhaoni (Opatovina 13). Cijena radionice je 350 kuna, a možete se prijaviti ovdje.

Komentari