Upoznajte hrvatsku inačicu Tindera

Q4U 1 POST

Da su društvene mreže i razne aplikacije popularan način upoznavanja i povezivanja ljudi te da se svakim danom na tržištu susrećemo s novima i poboljšanima – to više nije novost, no ugodno je iznenađenje Q4U – zabavna hrvatska aplikacija koja na odličan način spaja ljude!

Q4U 2 POST

Koncept aplikacije vrlo je jednostavan – Q4U korisnika spaja sa najbližim članom koji bi mogao njemu biti zanimljiv i onda njega ili nju korisnik može pitati 5 pitanja. Ono što je zabavno kod aplikacije jest da osoba može odgovoriti samo s da, ne ili možda!

Nakon zavreštka te igre korisnici se mogu početi dopisivati ili sami započeti igru pitanja s nekim drugim korisnikom aplikacije, ili prihvatiti pitanja od nekog drugog korisnika.

Q4U 3 POST

Iza ove jednostavne ideje krije se duboka aplikacija s preko 300 predefiniranih pitanja, 150 bedževa koje korisnike opisuju i ostalih plodova dugotrajnog truda i rada koji je ova mlada domaća ekipa kreativaca dizajnirala. Više o samoj aplikaciji možete saznati na goq4u.com gdje možete preuzeti i instalaciju za vaše mobitele.

T.R.

Foto: Q4U

Komentari