Božićno puštanje lampiona

Buddhists Gather For The Floating Lanterns Ceremony

Zagreb je u predblagdansko vrijeme ponekad neodoljivo magičan. Od raznih događaja koje donosi Advent u Zagrebu pa do posebnih večeri i noći kao što je ona kada se puštaju lampioni, ove godine pod nazivom Božićno svjetlo želja i u organizaciji udruge Mogu sve i Hrvatske udruge za bolesti štitnjače.

‘Božićno svjetlo želja’ preselilo se na novu lokaciju Sveučilišne livade zbog velikog odaziva na događaj. Manifestacija će se održati oko zagrebačkih fontana, u Ulici Bratske Zajednice, 17. prosinca, s početkom preuzimanja lampiona od 18:00 do 19:50 sati. U 20:00 sati čeka vas nezaboravni prikaz puštanja lampiona s vašim božićnim željama u društvu najbližih i voljenih.

lampioni

Puštanje zapaljenih lampiona sa željama iznad Zagreba u vrijeme Adventa daje još jednu veličanstvenu i predivnu večer, prepunu blagdanskih emocija, veselja, sreće i ljubavi koju možete podijeliti sa svima. Osim što ćete i ove godine svojim sudjelovanjem pomoći kako bi ukrasili zagrebačko nebo vašim željama, svojim donacijama za lampione po cijeni od 25 kuna i 30 kuna ujedno pomažete i Udruzi za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve. Detalje o ovoj prekrasnoj i magičnoj večeri možete saznati na Facebook stranici.

Foto: Getty Images

Komentari