Punđe su uvijek u trendu

Njegovana i zdrava kosa jedna je od najvažnijih stvari kada se radi o ljepoti, a među trendovima za kosu kao što su pletenice i valovi u kosi, našle su se i punđe, koje odavno nisu rezervirane samo za svečane prigode. S ovim stilom frizure ne možete pogriješiti,  a možete ih nositi na bezbroj načina ili ih ukrasiti raznim dodacima za kosu.

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg

Feniranje predstavlja napor za sve s neukrotivom kosom, a šarmantna punđica istaknut će vaše atribute i pomoći da zablistate u trenucima kada ne znate što biste s kosom. Što veće to bolje – to je ovogodišnja mantra među stilistima i top frizerima. Neka vaša kosa govori umjesto vas, elegantan izgled možete postići uz malo trikova i dobre volje. Za dnevnu varijantu, koristite lagane ukosnice u kombinaciji s blagom šminkom, a za večernji izgled posegnite za rajfovima ili kopčama kakve su nosili modeli na Erin Fetherston reviji.

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Tjedni mode su ponudili savršenu stilsku interpretaciju praktične punđe koja je dobila moderan štih i sigurnim koracima postaje omiljena frizura žena diljem svijeta. Večernji look upotpunite velikom punđom koja svojom efektnošću može zamijeniti tešku šminku na koju su mnoge žene navikle. Ne bojte se riskirati, inspirirajte se zvijezdama koje su zaluđene ovim trendom i postanite majstorica sofisticiranog izgleda.

Fetherston

Erin Fetherston

 Foto: Getty/Imaxtree

Komentari